Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mariusz mariusz (2184 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w NAV to już wiedzą jeśli petent nie zna norweskiego
po co przychodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
I dzieki gabrielowi jest nadzieja.Nie trzeba umiec gadac a robota i tak bedzie.a jak sie skonczy,to nav da.wiec skoncza sie tematy na forum,typu"jak znalezc prace"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Nie będę się Tu odnosił personalnie , do poszczególnych małpiszonów którzy powtarzają dookola bzdury , bo i szkoda Mi ... was NIEUKI ... i " użytkownicy głuchego telefonu" ... ! .
---
Nadmienię tylko , że odkąd jestem w Norge to jak do tej pory nie korzystałem jeszcze z pomocy NAV w sprawie bezrobotnego ...
---
Przypomnę jedynie , pewnie już setny raz ...
Nie jestem bezrobotnym i nie pobieram żadnego zasiłku dla takich gamoni Nieudolnych rzyciowo bez względu na to czy są w Polsce czy gdziekolwiek za Granicą ... !!! .
---
Owszem w ciągu roku kalendarzowego , przebywam dwa razy na PERMITTERINGU ...
- I - Styczeń - Kwiecień ...
- II - Listopad - Grudzień ...
---
Jednak to wszystko zależy od Mojej Macierzystej Firmy Norweskiej i tyle w tym temacie ...
---
A wy Gamoństwo ... dalej tkwijcie we własnym przeświadczeniu o tym iż "Fiolet" żyje z zasiłku .
---
Natomiast Faktycznie w NAV , mam mało do roboty , ponieważ to sama Moja Firma , załatwia Mi wszystko , Ja jedynie standardowo wypełniam tylko konieczny formularz i czekam na Kasę , która sobie spływa na Moje Konto ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
chwała ci za to.ale jak sie przryznajesz,ze nie gadasz w zadnym obcym jezyku to postaraj sie chociaż w ojczystym pisac poprawnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dudix79 napisał:
chwała ci za to.ale jak sie przryznajesz,ze nie gadasz w zadnym obcym jezyku to postaraj sie chociaż w ojczystym pisac poprawnie
Dobre ...
Przyganiał kocioł garnkowi ...
---
Jak nie masz , nic konkretnego do napisania w odpowiedzi , to wal się o kant własnej dupy .
---
Zawsze jest tak , że jak ktoś chce zaistnieć to czepia się pisowni .
---
Jeżeli Moja składnia zdań , nie pasi tobie , to omijaj szerokim łukiem , Moje wypowiedzi i po problemie .
---
Takie to trudne do realizacji ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Drogi Gabrielu.Nie wpadaj w frustracje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
no gabryś troszkę przegiołeś
"w Mojej Norweskiej Firmie" czyżbyś pisał o N Tak& Fasade? dawno już ciebie wywalili
gamoniu,nieuku,nie wyzywaj ludzi ,popatrz co ty sam robisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dario i dudix.... a moze byscie udzielili porady/pomocy parze, ktora o to prosi a nie odbiegacie od tematu i szukacie zaczepki aby cos napisac?

zal wam tylek sciska ze gabriel na zasilku wyslanym z firmy? (w dodatku o slowka sie czepiac???)
jezeli nie to koniec tematu i pomagajcie tym co pomocy faktycznie potrzebuja...a i chca nawet za to zaplacic

milego sobotniego popoludnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Michał duda
(dudix79)
Początkujący
Amglad.Jesli ktos prosi o porade to takowa wysylam na priv.Bo na forum zawsze konczy sie tym samym.daj troche radosci z zycia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok